Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δίπλα στη γαλανή ακτή
Χτισμένο έξω από το όμορφο θέρετρο του Μπαλί και στα ριζά του Ψηλορείτη, σας δελεάζει να χαρείτε της υπέροχη παραλία του και σας προτείνει συναρπαστικές εκδρομές στο αγέρωχο βουνό των θρύλων. Στο κέντρο της βόρειας πλευρά της Κρήτης, κοντά στο λιμάνι, το αεροδρόμιο και τη νυχτερινή διασκέδαση του Ηρακλείου.

Το BLUE HORIZON APARTMENTS BALI βρίσκεται στη βόρεια Κρήτη, μεταξύ Ηρακλείου και Ρεθύμνου, έξω από το όμορφο τουριστικό θέρετρο Μπαλί, εύκολα προσβάσιμο από την εθνική οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου. Απέχει από το Ρέθυμνο 32 χιλ., ενώ από το Ηράκλειο περίπου 50χλμ.

Η λέξη Μπαλί σημαίνει μέλι. Επί ενετοκρατίας οι Βενετσιάνοι το ονόμαζαν Ατάλη, από το αρχαίο του όνομα που ήταν Αστάλη. Είναι κτισμένο σε μία υπερυψωμένη μικρή χερσόνησο, με πανοραμική θέα στον όρμο και τη θάλασσα. Στο Μπαλί υπάρχει λιμάνι, και τέσσερις καλά οργανωμένες παραλίες με άμμο και πράσινα νερά, κατάλληλες για παιδιά.


Το BLUE HORIZON APARTMENTS BALI, στο κέντρο της Κρήτης, αποτελεί ένα τέλειο ορμητήριο για ενδιαφέρουσες αποδράσεις και εκδρομές για όλα τα γούστα (φυσιολάτρες, προσκυνητές, λάτρεις της ιστορίας, του πολιτισμού, της γαστρονομίας και των σπορ), καθώς και αμέτρητες ευκαιρίες διασκέδασης, σε ολόκληρο το νησί.


Περιοχή Απόσταση    
Ηράκλειο 47 km    
Ρέθυμνο 32 km    
Χανιά 92 km    
Άγιος Νικόλαος 94 km    
Ανώγεια 42 km    
Χερσόνησος 73 km    
Μάλια 83 km    


Φωτογραφίες